servicii de intocmire carte tehnica a constructiei in Bucuresti

Real Tehnic Consult este o companie specializată în furnizarea de servicii de întocmire carte tehnică a construcției în București

Real Tehnic Consult este o companie specializată în furnizarea de servicii de întocmire carte tehnică a construcției în București. Compania are o vastă experiență în domeniu și oferă clienților săi soluții personalizate și eficiente pentru a obține documentația tehnică necesară în construcții.

Serviciul de întocmire carte tehnică a construcției este esențial pentru orice proiect de construcții și este obligatoriu prin lege. Acesta include toate informațiile referitoare la construcție, precum specificațiile tehnice ale materialelor și ale echipamentelor utilizate, planuri de construcție și desene tehnice, documentația de siguranță și sănătate în muncă, precum și alte informații necesare pentru a asigura conformitatea cu toate reglementările și standardele relevante.

Compania Real Tehnic Consult oferă servicii complete de întocmire carte tehnică a construcției, de la consultanță și evaluare a nevoilor clienților, până la proiectarea și furnizarea de documentații complete și aprobate. Echipa de profesioniști calificați de la Real Tehnic Consult este dedicată satisfacerii tuturor cerințelor clienților și oferă servicii de calitate într-un timp foarte scurt, cu costuri competitive și flexibile.

În plus, compania oferă și servicii de consultanță tehnică și juridică în domeniul construcțiilor, precum și asistență în ceea ce privește procedurile de licitații și autorizațiile necesare pentru construcții. Aceste servicii complete ajută clienții să-și îndeplinească obiectivele cu succes și să-și finalizeze proiectele de construcții într-un mod eficient și conform cu toate normele și reglementările relevante.

Pentru a obține serviciile de întocmire carte tehnică a construcției de la Real Tehnic Consult, clienții pot contacta compania prin intermediul site-ului web www.documentatie-licitatii.ro sau prin intermediul adresei de e-mail contact@documentatie-licitatii.ro. De asemenea, aceștia pot obține informații suplimentare sau pot programa o întâlnire cu specialiștii companiei sunând la numărul de telefon 0728 239 088.

În concluzie, Real Tehnic Consult oferă clienților săi servicii complete și de calitate în domeniul întocmirii cărții tehnice a construcției, precum și consultanță tehnică și juridică și asistență în ceea ce privește procedurile de licitații și autorizațiile necesare pentru construcții. Datorită experienței și calificării profesionale a echipei sale, compania este capabilă să ofere soluții personalizate și

Media / 5. Voturi: